Nieuws

 
 
 
 

Win je Winkel


 

De Win je Winkel actie is terug. Dit jaar win je geen 6, maar 12 maanden huur te waarde van 1.250,- per maand! Altijd al eens je eigen winkel of onderneming willen starten? Dit is je kans! Het winkelcentrum De Molenhoek in Wervershoof is aan een upgrade toe. Op weg naar een lange termijn ontwikkeling is de passage op zoek naar nieuwe ideeën om De Molenhoek – nu én in de toekomst – weer bruisend te maken. Heb jij een idee voor een nieuw soort winkel (of concept)? Stuur jouw idee in vóór 25 augustus en maak kans op een eigen winkel in het centrum van Wervershoof.


Hoe werkt ‘Win je Winkel’?

Om kans te maken kunnen deelnemers een (vernieuwend) idee voor een fysieke winkel insturen. Het is de bedoeling dat het idee een aanvulling is op het huidige winkelaanbod in het winkelcentrum van het dorp. Het winnende idee ontvangt de eerste 12 maanden huur ter waarde van € 1.250, - per maand. De winnaar is zelf vrij en verantwoordelijk om zijn/haar winkel in te richten. Na de pilot kan de winnaar besluiten de pilot verder (betaald) voort te zetten.


Meedoen?

Deelnemers kunnen zich tot 25 augustus 2023 aanmelden door het idee in te dienen met daarbij een beknopt ondernemersplan. Uit alle aanmeldingen worden drie finalisten gekozen en beslist een gespecialiseerde jury wie de winnaar wordt.

De winnaar wordt op woensdag 30 augustus bekend gemaakt. Daarna wordt in overleg met de winnaar de openingsdatum van de winkel bepaalt.

Mail je idee naar: info@winkelendwervershoof.nl

Vergeet niet je contactgegevens te vermelden


Over Centrumagenda Wervershoof

Win je Winkel is één van de acties uit de Centrumagenda Wervershoof. Dit is een activiteitenagenda waarin ondernemers, vastgoedeigenaren, Gemeente Medemblik en centrummanagement (door Stad & Co) samenwerken aan een gezellig en aantrekkelijk winkelcentrum.