Nieuws

 
 
 

Winnaars Valentijnsactie 2024

De winnaars van de 17 cadeaubonnen ter waarde van €14,- zijn bekend! De cadeaubonnen kunnen worden opgehaald bij Vonk Fashion.

Openingstijden zondag 24 december 2023

Prettige feestdagen toegewenst!

Wensboom 2023

December 2023

De aankomende weken kun je een mooie en hartverwarmende wens in de Wensenboom van Wervershoof hangen. Kleine en grote wensen, voor de buurvrouw- of man, een familielid, een vriend- of vriendin alles is welkom. ✨💌 Begin januari nemen we telefonisch contact op met de contactpersonen van de geselecteerden wensen. Tot die tijd blijft het nog even spannend.

Uitslag Sinterklaasactie 2023

Luna Joy Boutique

Oktober 2023

In het najaar van 2023 konden ondernemers in de dop een idee voor een nieuw soort winkel (of concept) indienen. Inmiddels heeft winnaar Esther Sekreve zich gesetteld in De Molenhoek. In oktober opende ze ‘Luna Joy Boutique’ en verwelkomt ze haar eerste klanten.

Kom langs!

Luna Joy Boutique is van dinsdag – zaterdag geopend van 10.30 – 17.00 uur. De winkel bevindt zich in winkelpassage De Molenhoek (Raadhuisplein 48).

Win je Winkel 2023

Juli 2023

De Win je Winkel actie is terug. Dit jaar win je geen 6, maar 12 maanden huur te waarde van €1.250,- per maand! Altijd al eens je eigen winkel of onderneming willen starten? Dit is je kans! Het winkelcentrum De Molenhoek in Wervershoof is aan een upgrade toe. Op weg naar een lange termijn ontwikkeling is de passage op zoek naar nieuwe ideeën om De Molenhoek – nu én in de toekomst – weer bruisend te maken. Heb jij een idee voor een nieuw soort winkel (of concept)? Stuur jouw idee in vóór 25 augustus en maak kans op een eigen winkel in het centrum van Wervershoof.