U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Sinterklaas actie in een “nieuw jasje”

 De winkeliers van Winkelend Wervershoof hebben besloten om –na vele jaren – de Sinterklaas actie op een andere manier te gaan invullen.

Wat blijft zijn de bonnen die u bij elke aankoop zult ontvangen, de mogelijkheid om leuke prijzen te winnen, en natuurlijk dat  iedereen GRATIS kan meedoen!

Wat verandert er?
Vanaf  16 november 2020 krijgt elke klant bij aankoop van een product bij één van  de deelnemende winkels een bonnetje met daarop een uniek lotnummer.
Is uw aankoop meer als €25,- , dan krijgt u een tweede bonnetje, en is uw aankoop meer dan €50,- dan krijgt u 3 bonnen.  U kunt zo tot maximaal 10 bonnen ontvangen op uw aankoop .

De bonnen hebben allemaal een uniek lotnummer. Dit betekent dat u deze bonnen goed dient te bewaren, want op 6 december zullen uit alle uitgegeven bonnen een aantal prijswinnaars worden getrokken.
De uitslag van de trekking zal worden gepubliceerd op deze website, en zal ook te zien zijn in de Binding van 9 december 2020.
Vanaf zaterdag 12 december kunnen de gewonnen prijzen worden afgehaald bij de betreffende winkelier op vertoon van het winnende lotnummer.
Bent u de winnaar van de Hoofdprijs, dan vragen wij u contact op te nemen met de winkelier die de hoofdprijs ter beschikking stelt, zodat de hoofdprijs feestelijk kan worden overhandigd waarbij er een foto zal worden gemaakt voor publicatie.

WAT KUNT U WINNEN?

Klik hier voor meer informatie over de te winnen prijsKlik hier voor meer informatie over de te winnen prijs

Dit jaar kunt u met de Sinterklaas actie van Winkelend Wervershoof kans maken op één van de 17 cadeaubonnen t.w.v. €25,- (beschikbaar gesteld door de betreffende winkel), maar dit jaar zal er voor het eerst een hoofdprijs worden uitgereikt. De hoofdprijs dit jaar is een elektrische fiets t.w.v. € 1699,- (beschikbaar gesteld door Andre van Duin tweewielers).

 

Alle prijzen zijn van te voren bepaald, en hier kan niet over worden onderhandeld. Over de prijsuitreiking zal m.u.v. de publicatie niet verder worden gecommuniceerd.

Wij wensen u heel veel succes met de Sinterklaas actie, en hopen u spoedig te zien in één van onze winkels 

 

Kijk voor meer informatie over deze fiets op de website van Andre van Duin Tweewielers

 

Onderstaande winkels doen mee aan de Sinterklaas actie van Winkelend Wervershoof

 

Andre van duin tweewielers             ~ Mooyers Mode
Bakker Swart                                    ~ Rheino’s Mode
DA Drogisterij Vroegop 

De Moel                                            ~ Salon1693
EP Beerepoot                                   ~ Slager  Ruiter
Hubo Vertelman                                ~ Slijterij Vidra
Juwelier Schouten                            ~ Snipps haarmode
Kleine Vonkjes                                  ~ Tuincentrum Den Heuvel
Knijn inkt, boeken en meer?             ~ Verlaat Behang en schilderwerk

Volg ons ook op social media

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?